Prognoza po regijama za 20.09.2019.


Prognoza za 20.09.2019.


Istočna Hrvatska
Pretežno sunčano i razmjerno svježe. Ujutro je po kotlinama i uz rijeke moguća kratkotrajna magla. Vjetar većinom slab. Najniža jutarnja temperatura od 5 do 8, a najviša dnevna oko 17 °C.
Središnja Hrvatska
Prevladavat će sunčano, ujutro uz mogućnost za kratkotrajnu maglu. Vjetar većinom slab. Razmjerno svježe uz jutarnju temperaturu od 6 do 8, a najvišu dnevnu između 16 i 18 °C.
Gorski kotar i Lika
Pretežno sunčano uz hladno jutro, a danju svježe. Ujutro je moguća kratkotrajna magla. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Najniža temperatura zraka od 3 do 6, a najviša dnevna između 13 i 15 °C.
Sjeverni Jadran
Sunčano, povremeno uz malu i umjerenu naoblaku. Puhat će umjerena i jaka bura, podno Velebita na udare i olujna, poslijepodne će malo oslabjeti. Najniža temperatura zraka između 12 i 15, u unutrašnjosti Istre i niža, a najviša dnevna od 19 do 21 °C.
Dalmacija
Sunčano, ponegdje uz malu naoblaku. Puhat će umjerena, mjestimice i jaka bura, a poslijepodne će, ponajprije na srednjem dijelu, prolazno okrenuti na sjeverozapadnjak. Najniža temperatura zraka od 11 u unutrašnjosti do 16 na otocima, a najviša dnevna između 20 i 24 °C.