Biometeorološka prognoza


Hrvatska
06.06.2020.
Biometeorološke prilike će se znatno poboljšati u odnosu na prethodni dan u cijeloj zemlji, a najviše na Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru. No, kod osjetljivijih ljudi još uvijek su moguće nervoza, slabija koncentracija i lošije raspoloženje osobito u prvom dijelu dana. U istočnoj Hrvatskoj će prevladavati razmjerno povoljne biometeorološke prilike.
Hrvatska
07.06.2020.
Biometeorološke prilike će u Hrvatskoj biti uglavnom razmjerno nepovoljne. Kod meteoropata i kroničnih bolesnika je moguća nesanica, nervoza, osjećaj umora i lošije raspoloženje. Stoga se osobito kroničnim bolesnicima ne preporuča rekreacija uz jaču tjelesnu aktivnost na otvorenom.
Hrvatska
08.06.2020.
Biometeorološke prilike će u Hrvatskoj biti u rasponu od razmjerno nepovoljnih do nepovoljnih. Moguća je nesanica, razdražljivost, slabija koncentracija i slabija radna učinkovitost te loše raspoloženje kod meteoropata i kroničnih bolesnika. Veće tegobe mogli bi imati reumatičari, kronični bolesnici od krvožilnih i plućnih bolesti osobito na širem riječkom području i u Istri.
Hrvatska
09.06.2020.
Biometeorološke prilike će biti uglavnom razmjerno nepovoljne. Meteoropati i kronični bolesnici bi mogli imati poteškoće sa snom noću te s nervozom i koncentracijom danju. U središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru Istri i na širem riječkom području su kod reumatičara te kroničnih bolesnika od krvožilnih i plućnih bolesti moguće pojačane tegobe vezane uz njihove bolesti.