видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Bulgarian Academy of Sciences

Временски предупредувања: Бугарија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Burgas
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Dobrich
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Gabrovo
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Haskovo
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Kardjali
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Lovech
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Pleven
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Razgrad
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Ruse
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Shumen
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Silistra
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Sliven
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Stara Zagora
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Targovishte
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Varna
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Veliko Tarnova
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Vraca
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 20-22 м/сек. 
Yambol
До 07.08.2020 23:59 CET
Ветер (Жолто)
На 7 август ще духа силен източен вятър с пориви до 24 м/сек. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA