видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Basso Moesano
До 13.06.2021 19:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
- Highest temperatures and humidity: 31-33 °C, 35-40 %
- Lowest night temperatures: 16-20 °C 
Bellinzonese
До 13.06.2021 19:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
- Highest temperatures and humidity: 31-33 °C, 35-40 %
- Lowest night temperatures: 16-20 °C 
Locarnese
До 13.06.2021 19:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
- Highest temperatures and humidity: 31-33 °C, 35-40 %
- Lowest night temperatures: 16-20 °C 
Luganese
До 13.06.2021 19:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
- Highest temperatures and humidity: 31-33 °C, 35-40 %
- Lowest night temperatures: 16-20 °C 
Mendrisiotto
До 13.06.2021 19:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
- Highest temperatures and humidity: 31-33 °C, 35-40 %
- Lowest night temperatures: 16-20 °C 
Riviera
До 13.06.2021 19:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
- Highest temperatures and humidity: 31-33 °C, 35-40 %
- Lowest night temperatures: 16-20 °C 
Verzasca
До 13.06.2021 19:00 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
english:
- Highest temperatures and humidity: 31-33 °C, 35-40 %
- Lowest night temperatures: 16-20 °C 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA