видови предострожност:  
Прикажи:  

Временски предупредувања: Швајцарија

повеќе информации:
MeteoSwiss

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Basel
До 23.06.2021 19:23 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Burgdorf-Limpachtal
До 23.06.2021 19:12 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
DelÚmont - Bellelay
До 23.06.2021 19:23 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Lyss-Grenchen
До 23.06.2021 18:42 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Moutier - Tavannes
До 23.06.2021 19:12 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Nidau - Ins
До 23.06.2021 19:12 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Nyon - Terre Sainte
До 23.06.2021 19:25 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from south to southwest 
Oberes Baselbiet
До 23.06.2021 19:23 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Solothurn-Rothrist
До 23.06.2021 19:12 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Thal
До 23.06.2021 18:53 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Vallon de Saint-Imier
До 23.06.2021 19:12 CET
Невреме со молњи (Портокалово)
english:
Thunderstorms approaching from southwest 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA