видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut

Временски предупредувања: Естонија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Eastern Gulf of Finnland
До 25.09.2021 07:19 CET
Ветер (Жолто)
kagutuul 12-15, puhanguti 20 m/s. southeast 12-15, in gusts 20 m/s. 
Northern Baltic
До 25.09.2021 10:43 CET
Ветер (Жолто)
loodetuul idavetes puhanguti 17, läänevetes 15, puhanguti 20 m/s Sept 24 northwest in eastern waters in gusts 17, in western waters 15, in gusts 20 m/s. 
Western Gulf of Finnland
До 25.09.2021 07:19 CET
Ветер (Жолто)
kagutuul 12-15, puhanguti 20 m/s. southeast 12-15, in gusts 20 m/s. 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA