видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Hungarian Meteorological Service

Временски предупредувања: Унгарија

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Central Hungary
До 18.06.2021 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
magyar:
A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű.

english:
Daily mean temperature can be expected above 25 °C. 

Central Transdanubia
До 18.06.2021 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
magyar:
A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű.

english:
Daily mean temperature can be expected above 25 °C. 

Northern Great Plain
До 18.06.2021 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
magyar:
A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű.

english:
Daily mean temperature can be expected above 25 °C. 

Northern Hungary
Southern Great Plain
Southern Transdanubia
Western Transdanubia
До 18.06.2021 23:59 CET
Екстремно високи температури (Жолто)
magyar:
A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű.

english:
Daily mean temperature can be expected above 25 °C. 

Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA