видови предострожност:  
Прикажи:  

повеќе информации:
Met Eireann

Временски предупредувања: Ирска

Најави за предострожност - Детални информации за предупредувањата можете да најдете во најавите за предострожност издадени за секоја област. Изберете одредена област

Coasts:
Ireland North-West
До 18.05.2022 17:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Southerly winds will reach gale force 8 for a time today 
Ireland South
До 18.05.2022 17:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Southerly winds will reach gale force 8 for a time today 
Ireland West
До 18.05.2022 17:59 CET
Ветер (Жолто)
english:
Southerly winds will reach gale force 8 for a time today 
Натпис:
Смени јазик:   | BG | BS | CZ | DA | DE | EE | EN | ES | ES | ES | FI | FR | GR | HE | HR | HU | IS | IT | LT | LV | ME | MK | MT | NL | NO | PL | PT | RO | RS | SE | SK | SL | VA